miercuri, 6 aprilie 2011

PILAU, PILAF



PILAU - put the chicken to a boil in a saucepan. Make sure to boil with a fork and if it is ready, remove it from the pot. In the remaining broth  to a boil put the rice in the first rinse it in cold water. Stir to pot does not catch. When giving the first signs of boiling, add the rice, saffronand salt and spices to taste. Separately cut chicken strips, becausein the meantime had time to cool. When the rice was done, but notyet hardened, add the chopped chicken strips.


PILAF - puneti puiul la fiert intr-o cratita. Verificati daca s-a fiert cu o furculita si daca este gata, scoteti-l din oala. In zeama ramasa puneti la fiert orezul pe care in prealabil il clatiti in apa rece. Amestecati pentru a nu se prinde de cratita. Cand da primele semne ca fierbe, adaugati in orez sofran si sare sau mirodenii dupa gust. Separat taiati fasi puiul, fiindca intre timp a avut timp sa se raceasca. Cand orezul s-a facut, dar nu este inca intarit, adaugati si puiul taiat fasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...