vineri, 1 iulie 2011



Seafood - Need lettuce, greens, couscous, shrimp tails, pieces of squid.
Peeled shrimp tails is better to cook them separately. If you are  skinned, the better I do them on the grill and then husked.
Separately cook couscous and squid fry in oil.
Place in a bowl and green chopped salad, place couscous over water drained, then add the shrimp tails and good fried squids at the end. Season with salt, oil and vinegar.




FRUCTE DE MARE - Aveti nevoie de salata verde, verdeata, cuscus, cozi de creveti, bucati de calamar.
Cozile de creveti decorticate este bine sa le fierbeti separat. Daca nu sunt decorticate, atunci mai bine ii faceti pe gratar si ii decorticati dupa aceea.
Separat se fierbe cuscus, iar calamarul se prajeste in ulei.
Puneti intr-un vas salata taiata marunt si verdeata, deasupra puneti cuscusul scurs de apa, apoi adaugati cozile de crevete si la sfarsit calamarul bine prajit. Asezonati cu sare, ulei si otet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...