luni, 11 iulie 2011

KLEFTIKO



Kleftiko - I liked it so much Greek food, so do not resist not to share with you the recipe. Moreover, Kleftiko resemble traditionalRomanian pot.
Need a pot of earth, lamb or beef, potatoes, zucchini, onion, green pepper, carrots, broth and salt.
Wash meat and put the whole piece into the pot, then add thevegetables cut into large pieces, not to disintegrate. Put water and salt and give the oven about 3 hours.
Caution: The oven is not preheated!
After 3 hours, remove the pot and add broth. To leave another hour.




KLEFTIKO - Mi-a placut asa de mult aceasta mancare greceasca, incat nu rezist sa nu va impartasesc si voua reteta. De altfel, kleftiko se aseamana cu traditionalul ghiveci romanesc.
Aveti nevoie  de o oala de pamant, carne de miel sau vita, cartofi, dovlecei, ceapa, ardei gras, morcov, bulion si sare.
Spalati carnea si puneti bucata intreaga in oala, apoi adaugati legumele taiate in bucati mari, pentru a nu se dezintegra. Puneti apa si sare si dati la cuptor vreo 3 ore.
Atentie : Cuptorul sa nu fie preincalzit!!
Dupa 3 ore, scoateti oala si adaugati bulionul. Mai lasati inca o ora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...