vineri, 29 aprilie 2011

PASCA WITH CEESE , PASCA CU BRANZA



PASCA with cheese - is a buns (buns see on this blog) and let it grow.
The filling is made ​​of 500 grams of cream cheese mingled with three eggs. cream spoon, a pinch of flour, sugar to taste, a pinch of salt, vanilla vaton quarter and a hand fulof raisins. Put filling in middle of dough and batter and then coat with egg mixture. Cook over medium heat.




PASCA CU BRANZA DE VACI - Se face un aluat de cozonac (vezi aluat de cozonac de pe acest blog) si se lasa sa creasca.
Umplutura se face din 500 grame de branza de vaci, amestecata cu 3 oua. o lingura de smintana, un praf de faina, zahar dupa gust, un praf de sare, un sfert de vaton de vanilie si o mana de stafide. Se aseaza  umplutura in mijlocul aluatului si  apoi se unge aluatul si compozitia cu ou. Se coace la foc mediu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...