marți, 23 noiembrie 2010

PAPANASI, DONUT, ドーナツ, دونات

*****As incepe prin a va spune ca acesta reteta traditionala, desi are multe in comun cu gogosile americane, de fapt, este total diferita, iar rezultatul este unul complet diferit. Daca o veti respecta intocmai, veti avea un succes nebun in fata musafirilor si a familiei, servindu-le ceva extrem de savuros. Iata de ce aveti nevoie :
350 grame branza de vaci
4 linguri gris
2 linguri de faina
1 ou
coaja rasa de la o jumatate de portocala
2 linguri zahar
1 pliculet de zahar vanilat
ulei pentru prajit
smantana si dulceata de visine pentru servit
Se amesteca intr-un castron branza de vaci, grisul, oul, faina, coaja de portocala si zaharul. Daca branza de vaci este apoasa se mai adauga gris.
Se modeleaza cu mana in forma de gramajoara si pe pun direct in uleiul incins, la foc mediu. Se lasa pana isi schimba culoarea in maroniu. Se verifica primul papanas daca este facut in mijloc, ca sa va dati seama daca temperatura uleiului este cea buna. Se servesc calzi cu smantana si dulceata.
***** I would start by saying that this traditional recipe, although it has much in common with American donuts, in fact, is totally different, and the result is completely different. If you will meet exactly, you will be successful and crazy in front of family guests, serve them something extremely delicious. Here's what you need:350 grams cream cheese4 tablespoons semolina2 tablespoons flour1 eggzest from half an orange2 tablespoons sugar1 sachet of vanilla sugarOil for fryingsour cream and jam for servingMix in a bowl of cottage cheese, semolina, egg, flour, orange peel and sugar. If cheese is added to aqueous meal.It shapes the hand shaped pile and put directly in hot oil over medium heat. Allow to change color in brown. Check if done first donut in the middle, as you know if the oil temperature is good.Serve warm with cream and jam.
私は、この伝統的なレシピ、それは多くのアメリカのドーナツとの共通点はあるものの、実際には、全く異なっていると言うことによって開始する*****結果は完全に異なっています。あなたは正確に満たす場合は、成功して狂った家族のお客様の目の前でされるように何かを非常においしい提供しています。ここでは、必要な情報を提供します:350グラムクリームチーズ4杯セモリナ2杯は、小麦粉卵1個皮の半分からオレンジ色2杯、砂糖バニラシュガー1袋油フライパンにサワークリームとジャム提供するためにカッテージチーズ、セモリナ粉、卵、小麦粉、オレンジピールと砂糖をボウルに入れ混ぜる。場合はチーズは水溶液の食事に追加されます。これは、手形の山を図形と中火で熱した油に直接置く。茶色の色を変更できるようにします。油温が良いされている場合は、ご存知のように、中央の最初のドーナツを行うかどうかを確認します。サーブクリームとジャム暖かい。
***** أود أن أبدأ بالقول أن هذه الوصفة التقليدية ، على الرغم من أنه لديها الكثير من القواسم المشتركة مع الكعك الأميركي ، في الواقع ، هو مختلف تماما ، وكانت النتيجة مختلفة تماما. إذا كنت سوف يجتمع بالضبط ، سوف تكون ناجحة ومجنون أمام ضيوف الأسرة ، وخدمة لهم شيء لذيذ للغاية. وفيما يلي ما تحتاج إليه :350 غرام جبنة كريم4 ملاعق سميد2 ملاعق طعام من الدقيق1 بيضةتلذذ من نصف برتقالة2 ملاعق طعام من السكر1 كيس من السكر الفانيليازيت للقليتعكر كريم والمربى لخدمةالمزيج في وعاء من الجبن ، سميد ، والبيض والدقيق وقشر البرتقال والسكر. إضافة إلى وجبة الجبن إذا مائي.فهي تشكل كومة ناحية الشكل ووضعها مباشرة في الزيت الحار على نار متوسطة الحرارة.السماح لتغيير لون باللون البني. تحقق مما إذا فعلت دونات الأولى في الشرق ، كما يمكنك معرفة ما إذا كانت درجة حرارة الزيت هو جيد. دافئة مع كريم والمربى خدمة.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...