luni, 11 aprilie 2011

EARS OF WOOD, URECHIDE LEMN



EARS OF WOOD - I am a great lover of Chinese food, but I do not  believe that they have miraculous recipes. So I bought the market,what we found as to how I can approach the counter. We've cooked  noodles, chopped vegetables and wood ear ( Chinese  mushroom)
Separately we have suppressed some chopped beef with onion  sand bay leaf. When meat has softened, I added vegetables, noodles  and wood ear, leaving the bowl on the stove and stirring constantly.The problem was the sauce. Because I used a sweet and sour, but  was not as aromatic as we thought, still came out pretty well.



URECHI DE LEMN - Sunt o mare amatoare de mancare chinezeasca, dar nu cred ca detin eu retetele miraculoase. Asa ca am cumparat de la market, ceea ce am gasit ca sa pot cat de cat sa ma apropii de reteta. Am pus la fiert taiteii, legumele taiate marunt si urechile de lemn (ciuperci chinezesti)
Separat am inabusit niste vita taiata marunt cu ceapa si foaie de dafin. Cand s-a inmuiat carnea, am adaugat legumele, taiteii si urechile de lemn, lasand vasul pe foc si amestecand continuu. Problema a fost sosul. Fiindca am folosit unul dulce acrisor, insa nu a fost atat de aromat pe cat am crezut. totusi a iesit destul de bine. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...